Výstava a konference v rámci Den signmakingu Brno byla úspěšná
V uplynulých dnech skončila výstava a souběžně probíhající konference Den signmakingu Brno. Podle předběžných výsledků a zájmu návštěvníků o konferenci je možné celou akci hodnotit úspěšně.
„Překvapil mě zájem návštěvníků o diskuse a přednášky v rámci konference zaměřené pro obor signmakingu“, říká Daniel Jesenský prezident asociace POPAI CE, která byla odborným partnerem konference.
V rámci prvního diskusního bloku vystoupilo se svým názorem několik odborníků: Richard Bachora, HSW Signall; Jiří Topinka, Matrix Media; Daniel Brýdl, Story Design; Barbora Skalníková, Addurre; Daniel Jesenský, Dago;  Tomáš Vejdovec, MacTac, Petra Čepeláková, Freeboard. Celou diskusi vedl Daniel Köppl šéfredaktor časopisu Sign. Druhá část konference jenom potvrdila, že každý obor má potřebu diskutovat, vzdělávat se a přinášet informace z oboru. To, že konference a výstava takovým setkáním odborníků byla, je dobrou vyhlídkou do budoucna.
Členové Sdružení dodavatelů pro signmaking předpokládají, že organizace seminářů a konferencí přinese českému signmakingovému trhu aktuální a tak potřebné informace.
Účastníkům slouží k dalšímu profesionálnímu rozvoji, potenciálu pro zkvalitnění vlastní práce a příležitosti seznámit se s aktuálními trendy trhu, novinkami, novými způsoby práce na signmakingovém trhu či inspirativními lidmi z oboru v nepracovním prostředí.