Cena Sdružení udělena
Další letošní setkání členů Sdružení dodavatelů pro signmaking se konalo dne 17. dubna ve společnosti Vink Plasty. Hlavním tématem této schůzky bylo udělení Ceny Sdružení v soutěži Duhový paprsek. A bylo z čeho vybírat. Do soutěže o nejlepší signmakingovou realizaci roku 2013 se přihlásilo 19 společností s 37 realizacemi. Cena bude oceněné firmě předána na slavnostním vyhlášení výsledků, které se uskuteční dne 14. 5. v 17 hodin v rámci veletrhu Reklama Polygraf (PVA EXPO PRAHA – Letňany). Při další diskuzi byla představena revitalizace celé soutěže, která nyní bude probíhat průběžně celý rok pod názvem eDuhový paprsek. O aktuálním stavu příprav nejen jarního veletrhu Reklama Polygraf, ale i podzimní odborné konference s wokshopy Den signmakingu Brno (Wannieck Gallery) informoval přítomné Zdeněk Sobota. Součástí setkání byl také zajímavý workshop na téma: Nový Občanský zákoník – může pomoci i Vám, při kterém odborná lektorka upozornila na změny a úpravy, které nově ovlivňují podnikání.
Vyhlašujeme 11. ročník soutěže Duhový paprsek
Kompletní informace o soutěži Duhovém paprsku naleznete zde.
Zájemci si mohou stáhnout přihlášku ve formátu pdf zde.