ds_pozvanka
Den signmakingu opět v Bratislavě

Podzimní prezentačně prodejní akce Den signmakingu, která se koná tradičně v brněnském hotelu Voroněž, se letos opět uskuteční na Slovensku, a sice dne 15. října 2013 v kongresovém centru Hotelu Bratislava.

Účast na letošním, již sedmém ročníku potvrdily firmy Antalis, Canon, Gravo Tech, Jansen Display, M&P, Paperlinx/OSPAP, Spandex a Vink Plasty.

Hlavním mediálním partnerem výstavy jsou Noviny pre grafický priemysel. Dalšími mediálními partnery jsou PrintProgress, portál polygrafia-fotografia.sk a Marketing & Media. Celá tato akce je oficiálně podporovaná Sdružením dodavatelů pro signmaking.

Na závěr Dne signmakingu proběhne tradiční společenské setkání návštěvníků a zákazníků vystavujících firem.

Jedná se o jedinou prezentační výstavu zaměřenou na segment signmakingu na Slovensku. Den signmakingu je určen k všeobecné prezentaci novinek s důrazem na možnost prodeje před koncem roku a podzimní načasování výstavy je tak ideální možností pro potencionální i stávající klienty využít cenových pobídek od vystavujících firem k rozšíření a modernizaci svého technologického vybavení. Po velmi dobrých ohlasech z minulých ročníků nebude ani letos na výstavě chybět doprovodný program, který proběhne v hotelovém konferenčním sále.

Systém registrace na semináře i celou výstavu zůstává stejný jako loni. Výstava je otevřena od 9.00 do 17.00 hodin a doprovodný program probíhá od 11.00 do 16.00 hodin. Pro bezplatné vstupné se stačí zaregistrovat zde.

pozvanka